Technician EMRA

 

Wilmar Oleochemicals in Rozenburg (Botlek-Rotterdam) en Wilmar Europe in Rotterdam maken beiden onderdeel uit van Wilmar International. Wilmar International is opgericht in 1991 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore. Tegenwoordig is Wilmar een wereldleider in het verwerken en verhandelen van oliezaden, het raffineren van eetbare oliën en suikers, het produceren van speciale vetten en oleochemicaliën, biodiesel en het verwerken van graan. Het heeft meer dan 500 fabrieken en een uitgebreid distributienetwerk in China, India, Indonesië en zo'n 50 andere landen op alle continenten. Wilmar is een groot voorstander van duurzame groei en zet zich sterk in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een pionier op dat gebied in haar branche.

Het hoofdkantoor van Wilmar Europe is gevestigd naast het Centraal Station in Rotterdam. Daarnaast heeft zij kantoren in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en joint ventures in Italië, Polen, Zwitserland, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk.

De fabriek in Rozenburg is in 2014 gebouwd en produceert plantaardige vetalcoholen en derivaten door hydrogeneren van methylesters. De vetalcoholen worden gebruikt als grondstof voor oppervlakte actieve componenten, die voornamelijk worden gebruikt in wasmiddelen en huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. De fabriek is onlangs uitgebreid met een 2e tankpark met eigen truckloading voorziening en een zeehavensteiger.

Technician EMRA (Elektro, Meet & Regel en Automatisering)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in goede staat houden of brengen van de EMRA-installaties in onze fabriek door het leiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden.  Dit is een nieuwe functie in onze moderne fabriek in Rozenburg. Als Technician EMRA ben je onderdeel van een enthousiast team met mogelijkheden voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Wilmar is een sterk groeiend bedrijf en is voortdurend op zoek naar uitbreiding van haar activiteiten. We zijn echte doeners. We houden dus ook van nieuwe collega’s die “doen” en houden van aanpakken en doorzetten. Wilmar staat voor innovatie, teamwork, ontwikkeling van medewerkers en duurzaamheid. Heb je een passie voor techniek en ben je benieuwd naar je kansen bij Wilmar, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden bespreken.

De verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van preventieve, geplande en correctieve E&I-onderhoudsactiviteiten volgens het onderhoudsplan
 • Uitvoeren van dagelijkse E&I-inspecties om stilstand te voorkomen en storingen op te lossen in overleg met de Maintenance Manager en/of Maintenance coördinator
 • Toezicht houden op de uitvoering van werkzaamheden door opdrachtnemers op omvang, kwaliteit en kosten
 • Uitvoeren van alle activiteiten in overeenstemming met de regels en richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu (HACCP, GMP) om incidenten en ongevallen te voorkomen
 • Opleveren en registreren van werkzaamheden en technische documentatie en specificaties in SAP

Jouw profiel:

 • MBO 3 of 4 /MTS in de richting van E&I of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Technician E&I in een productie omgeving
 • Spreken/lezen/schrijven Nederlands & Engels
 • Gecertificeerd als ‘Vakbekwaam persoon NEN 3140’
 • VCA VOL
 • Kennis van MS Office (Word, Excel, Outlook), SAP-PM of een soortgelijk ERP

Wij bieden: 
Een dynamische baan in een inspirerend klein jong team met ruimte voor eigen initiatief. Het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn vanzelfsprekend binnen ons bedrijf. Wilmar biedt een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 • 30 vakantiedagen per jaar
 • 13e maand
 • Een bedrijfspensioen volledig betaald door Wilmar
 • Deelname aan de collectieve fitness
 • Diverse andere verzekeringen betaald door Wilmar
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature en werken voor ons bedrijf, stuur dan je curriculum vitae in via onze website www.werkenbijwilmar.nl. Voor meer informatie over Wilmar kijk dan op onze website www.wilmar-international.com
 

For recruitment agencies:

We have made a conscious decision to do the recruitment ourselves. Therefore, we kindly ask you to not forward any candidates, as we will not accept their applications.

Je reageert op de vacature Technician EMRA bij Wilmar Wilmar Oleochemicals.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, gaat je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.