Welkom bij Wilmar

Wilmar Europe is een groep bedrijven, binnen de groep werken we met drie bedrijven, Wilmar Europe Holdings B.V., Wilmar Europe Trading B.V. en Wilmar Oleochemicals B.V.

Wilmar Europe Holdings B.V. is onderdeel van Wilmar International, de toonaangevende agribusiness-groep van Azië en de grootste verwerker en merchandiser van tropische oliën en speciale vetten. Alle Europese activiteiten zijn onderdeel van Wilmar Europe Holdings B.V., met kantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en joint ventures in Italië, Zwitserland, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk.

De handels- en commerciële activiteiten in Europa maken deel uit van Wilmar Europe Trading B.V. , gevestigd op het hoofdkantoor in Rotterdam. De productgroepen die hier worden behandeld, zijn tropische oliën, oleochemicaliën en biodiesel.

Wilmar Oleochemicals B.V.
Om de positie van Wilmar in Europa te versterken, heeft Wilmar een nieuwe state-of-the-art vetalcoholfabriek gebouwd in Rozenburg, nabij Rotterdam. Deze fabriek is operationeel sinds 2014. Vetalcoholen worden gebruikt in bijvoorbeeld wasmiddelen.

image

Werken bij Wilmar

Wilmar Europe groeit significant en is op zoek naar ambitieuze professionals om onze organisatie te versterken. Onze medewerkers maken het verschil; daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die deel willen uitmaken van ons succes. Wilmar Europe biedt een dynamische en internationale werkomgeving. Tevens wordt het zeer gewaardeerd als medewerkers eigen initiatief tonen, nieuwe ideeën aandragen en verantwoordelijkheid nemen.

Over Wilmar

Wilmar International Limited, opgericht in 1991 en met hoofdkantoor in Singapore, is vandaag de grootste agribusinessgroep in Azië. Wilmar is gerangschikt onder de grootste beursgenoteerde bedrijven door marktkapitalisatie op de Singapore Exchange. De bedrijfsactiviteiten van Wilmar omvatten oliepalmteelt, breken van oliehoudende zaden, raffineren van eetbare olie, suikermalen en -raffinage, speciaal vet, oleochemische, biodiesel en kunstmestproductie en graanverwerking.