Diverse logistieke banen bij Wilmar

 

Wilmar Europe in Rotterdam is een snelgroeiende en internationale verwerker en handelaar in de plantaardige chemicaliën. We zijn een groot voorstander van duurzame groei en zetten sterk in op maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn een pionier op dat gebied in onze branche.

Het hoofdkantoor van Wilmar Europe is gevestigd naast het Centraal Station in Rotterdam. Daarnaast heeft zij kantoren in Spanje en Italië en joint ventures in Italië, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Door de continue groei en uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar ambitieuze professionals: Banen in de Logistiek

Bent u op zoek naar een kans om uw carrière te starten of verder te ontwikkelen? Ons recruitment team is geïnteresseerd in logistieke professionals voor verschillende functies. Medewerkers maken het verschil bij Wilmar; daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die deel willen uitmaken van ons team en ons succes. Wilmar Europe biedt een dynamische en internationale werkomgeving.

Regelmatig hebben we mogelijkheden in logistieke functies zoals:

 •  Shipping & Logistics Coordinator (packed/bulk cargo)
 •  (Jr.) Planning Executive
 •  Customer Service & Logistics Coordinator

Jouw profiel:

 • MBO in logistiek (Jan Backs/STC) of een vergelijkbare opleiding
 • Stage of werkervaring in bedrijven actief in de export/import van goederen en/of in transport- of scheepvaartbedrijven
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden in het Engels (gesproken en geschreven), beheersing van andere Europese talen zijn een pluspunt
 • Goede vaardigheden en kennis van MS Office (Excel, Word, PPT)
 • Kennis van import- en exportdocumentatie en procedures is een pre
 • Kennis van transport en opslag van gecontaineriseerde of bulk lading
 • Goede vaardigheden met ERP (SAP) tools
 • Commercieel inzicht en servicegericht
 • Hoog niveau van nauwkeurigheid
 • Proactief en enthousiast om oplossingen te vinden en problemen snel op te lossen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en in staat om prioriteiten te stellen om deadlines te halen
 • Vermogen om met stress/onvoorspelbare situaties om te gaan

Over Wilmar Europe
Wilmar Oleochemicals in Rozenburg (Botlek-Rotterdam) en Wilmar Europe in Rotterdam maken beiden onderdeel uit van Wilmar International. Wilmar International is opgericht in 1991 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore. Tegenwoordig is Wilmar een wereldleider in het verwerken en verhandelen plantaardige chemicaliën en biosdiesel, het raffineren van eetbare oliën en suikers, het produceren van speciale vetten en het verwerken van graan. Het heeft meer dan 500 fabrieken en een uitgebreid distributienetwerk in China, India, Indonesië, Maleisië en zo'n 50 andere landen op alle continenten. Wilmar is een groot voorstander van duurzame groei en zet zich sterk in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een pionier op dat gebied in haar branche.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn de basis van Wilmar’s reputatie als internationale verwerker en handelaar in een groot scala aan agrarische producten. Voor meer informatie over Wilmar bezoek onze internationale website wilmar-international.com

Wij bieden:
Een dynamische baan in een inspirerend jong en internationaal team met veel ruimte voor eigen initiatief. Het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn vanzelfsprekend binnen ons bedrijf. Wilmar biedt een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 30 vakantie dagen per jaar
 • 13e maand
 • Pension volledig betaald door Wilmar
 • Deelname aan de collectieve fitnessregeling en zorgverzekering van de werkgever
 • Diverse andere verzekeringen betaald door Wilmar
 • Thuiswerk mogelijkheden

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, solliciteer dan online, wij ontvangen graag Engelstalig curriculum vitae werkenbijwilmar.nl

 

Wilmar

Wilmar Europe groeit significant en is op zoek naar ambitieuze professionals om onze organisatie te versterken. Onze medewerkers maken het verschil; daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die deel willen uitmaken van ons succes. Wilmar Europe biedt een dynamische en internationale werkomgeving. Tevens wordt het zeer gewaardeerd als medewerkers eigen initiatief tonen, nieuwe ideeën aandragen en verantwoordelijkheid nemen.

Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in het centrum van Rotterdam nabij het Centraal Station.

For recruitment agencies:

We have made a conscious decision to do the recruitment ourselves. Therefore, we kindly ask you to not forward any candidates, as we will not accept their applications.

Je reageert op de vacature Diverse logistieke banen bij Wilmar bij Wilmar Europe Trading.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, gaat je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.