Technician E&I

 

Wilmar Oleochemicals in Rozenburg (Botlek-Rotterdam) en Wilmar Europe in Rotterdam maken beiden onderdeel uit van Wilmar International. Wilmar International is opgericht in 1991 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore. Tegenwoordig is Wilmar een wereldleider in het verwerken en verhandelen van oliezaden, het raffineren van eetbare oliën en suikers, het produceren van speciale vetten en oleochemicaliën, biodiesel en het verwerken van graan. Het heeft meer dan 500 fabrieken en een uitgebreid distributienetwerk in China, India, Indonesië en zo'n 50 andere landen op alle continenten. Wilmar is een groot voorstander van duurzame groei en zet zich sterk in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een pionier op dat gebied in haar branche.

Het hoofdkantoor van Wilmar Europe is gevestigd naast het Centraal Station in Rotterdam. Daarnaast heeft zij kantoren in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië en joint ventures in Italië, Polen, Zwitserland, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk.

De fabriek in Rozenburg is in 2014 gebouwd en produceert plantaardige vetalcoholen en derivaten door hydrogenering van methylesters. De vetalcoholen worden gebruikt als grondstof voor oppervlakte actieve componenten die voornamelijk worden gebruikt in wasmiddelen en huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten. Onze fabriek wordt momenteel uitgebreid met een nieuw tankpark voor de opslag van plantaardige chemicaliën.  Later dit jaar zal dit tankpark gebruiksklaar worden opgeleverd met daarbij ook een tweede truckverladingstation. 

Wij bieden: 

Een dynamische baan in een inspirerend klein jong team met ruimte voor eigen initiatief. Het nemen van verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn vanzelfsprekend binnen ons bedrijf. Wilmar biedt een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 • 30 vakantiedagen per jaar
 • 13e maand
 • Een bedrijfspensioen volledig betaald door Wilmar
 • Deelname aan de collectieve fitness en ziektekostenregelingen
 • Diverse andere verzekeringen betaald door Wilmar
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

De verantwoordelijkheden die behoren bij de functie van Technician E&I:

 • Uitvoeren van preventieve, geplande en corrigerende E&I-onderhoudsactiviteiten volgens het onderhoudsplan;
 • Uitvoeren van dagelijkse E&I-inspecties om stilstand te voorkomen en storingen op te lossen in overleg met  de Maintenance Manager en/of Maintenance coördinator;
 • Toezicht houden op de uitvoering van werkzaamheden door opdrachtnemers op omvang, kwaliteit en kosten;
 • Uitvoeren van alle activiteiten in overeenstemming met de regels en richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu (HACCP, GMP) om incidenten en ongevallen te voorkomen;
 • Opleveren en registreren van werkzaamheden en technische documentatie en specificaties (in SAP);
 • Zorgen voor een schone en opgeruimde werkplek na uitvoering van de werkzaamheden

Jouw profiel:

 • Relevante technische opleiding (MTS of vergelijkbaar) in E&I / Mechatronica is een pré
 • 3-5 jaar ervaring in een technische onderhoudsrol in de procesindustrie en/of 1-2 jaar ervaring als onderhoudsplanner/coördinator rol (werkvoorbereider)
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met onderhoudssystemen voor installaties
 • Kennis van werkvergunningen taak risicoanalyse
 • Ervaring met het inhuren en begeleiden van aannemers
 • Goede vaardigheden in MS Office, SAP-PM of een soortgelijk software

 

Wilmar

Wilmar Europe groeit significant en is op zoek naar ambitieuze professionals om onze organisatie te versterken. Onze medewerkers maken het verschil; daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die deel willen uitmaken van ons succes. Wilmar Europe biedt een dynamische en internationale werkomgeving. Tevens wordt het zeer gewaardeerd als medewerkers eigen initiatief tonen, nieuwe ideeën aandragen en verantwoordelijkheid nemen.

Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in het centrum van Rotterdam nabij het Centraal Station.

For recruitment agencies:

We have made a conscious decision to do the recruitment ourselves. Therefore, we kindly ask you to not forward any candidates, as we will not accept their applications.

Je reageert op de vacature Technician E&I bij Wilmar Wilmar Oleochemicals.

Je gaat gegevens invullen die in een database worden opgeslagen. Deze gegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij nagaan in hoeverre deze aansluiten bij vacatures.

Door de sollicitatie te versturen, gaat je ermee akkoord dat jouw gegevens met inachtneming van de hiervoor genoemde voorwaarden worden opgeslagen in een database.

Wij zullen de data slechts gebruiken voor de hierboven benoemde doeleinden. Je kunt op elk moment de toestemming intrekken door contact met ons op te nemen.